Kan Liverpool komme tilbage på sporet i Merseyside-derbyet

Kan Liverpool komme tilbage på sporet i Merseyside-derbyet?

Denne artikel er sponsoreret.

Liverpools 0-3-nederlag i Wolves i lørdags var så intetsigende, at Jürgen Klopp besluttede at give spillerne to fridage, mens manageren selv gik en lang tur for at få renset tankerne inden besøget af Everton på mandag aften. Og det er en kamp, hvor Liverpool forventes at gøre et comeback.

Klopp har ofte udtalt sig om vigtigheden af ​​Merseyside-derbyerne i fortiden og senest da The Reds vandt 3-2 på Goodison Park tidligere i denne sæson. Men efter at have tabt tre af deres sidste fire ligakampe er der presset på Klopp og hans hold for at levere en sejr på Anfield til hjemmeholdets tilhængere.

The Reds har kæmpet med skader på det seneste, og Adam Lallana, Virgil van Dijk og Joe Gomez er alle langtidsfraværende. Klopp havde kaldt sit holds 2-1-nedrykning i Brighton i januar for det værste nederlag i sin over 20-årige managerkarriere, og alligevel var nederlaget på Molineux på mange måder endnu mere elendigt. Tab heller ikke ved at placere væddemål på dine favoritkampe hos betting-sider.net. De bedste betting sider vil gøre deres bedste for at give dig de bedste betting muligheder.

Læs også: CEO Michael Silberling bringer en kosmopolitisk erfaring med sig til Metropolitan Gaming

Sårbarhed i dødbolde

Der er ingen præmier at gætte på, hvor Everton vil forsøge at skade Liverpool på Anfield mandag aften, og selv Klopp erkendte det på sit pressemøde før kampen fredag.

“Vi skal være klar til alle slags situationer, og en af dem er dødbolde,” indrømmede han.

The Blues har scoret flest Premier League-mål fra dødbolde i denne sæson (13), og Klopp vil have sit hold til at forsvare dem bedre, end de gjorde hos Wolves, da værterne kunne tage to af de tre mål fra hjørnespark.

Liverpool skal være bedre i boldbesiddelse, hvis de skal vinde denne kamp. Sæsonen er i sin slutfase, og det er nu eller aldrig for The Reds, når de skal forsøge at indhente det 12 point store hul til ligaens førende Manchester City. Sejren mandag aften satte gang i en formkurve, der skal løfte Liverpool tilbage i titelkampen.

Argumentet for forsvaret

liverpool fans

Klopp har ofte sagt, at et godt forsvar er grundlaget for angrebet, og Liverpool er helt sikkert blevet forbedret på dette område siden Van Dijks ankomst. Den hollandske landsholdsspillers fravær har uden tvivl haft en indvirkning på deres defensiv spil, hvor de har indkasseret ni mål i deres seneste fire kampe.

Tilbagevenden af Joel Matip fra skaden er helt sikkert et kærkomment boost for The Reds, men de skal også være på vagt over for Evertons offensive trusler. Dominic Calvert-Lewin har scoret 17 Premier League-mål i denne sæson, og hans evne til at gå i luften kan vise sig at være en svær test for Liverpools bagkæde.

Liverpool har været i dominerende form de seneste år, når det gælder Merseyside-derbyet, og Klopp håber, at hans mandskab kan finde en måde at forlænge deres ubesejrede stime i denne kamp. Med så store indsatser var det en spændende kamp på Anfield, hvor Liverpool forsøgte at komme tilbage på sporet.

Mentale monstre bliver til mus

Publikum på Anfield afgjorde udfaldet af denne kamp. Liverpool har altid været kendt som “Mentalitetens monster”, men i de seneste uger har de mere lignet frygtsomme mus. Klopp har fyret sit hold op og gjort dem klar til at kæmpe. De er ved at ændre deres nuværende form, og det højlydte publikum på Anfield har givet dem det boost, de har brug for.

Liverpool er stadig med i jagten på en top-fire-placering i denne sæson, og Klopp håber, at hans hold kan finde momentum til at fortsætte kampen i de sidste uger af kampagnen. Sejren over Everton vendte helt sikkert tidevandet. “The Reds gav endelig alt hvad de havde og fik tre points i denne kamp.

Hvad skete der med de forstyrrende forsvarere?

Klopps hold er ofte blevet rost for deres evne til at skifte fra forsvar til angreb på et øjeblik. Spillere som Alexander-Arnold og Robertson har været uvurderlige aktiver i denne henseende, men de har ikke set så farlige ud, som de gjorde i starten af sæsonen.

Liverpool bliver nødt til at stramme op på deres offensive forsvarsspillere for at få mest muligt ud af deres angreb, og Klopp håber, at hans hold kan komme tilbage fra sejren over Everton.

Lørdagens kamp mod Newcastle United er det næste skridt i deres bestræbelser på at komme i top fire, og det bliver interessant at se, om Liverpool kan tage noget af momentumet fra sejren over Everton med sig ind i denne kamp.

Med et så tæt kapløb om Champions League-pladserne er hvert point vigtigt for The Reds. I øjeblikket har holdet 32 points og ligger på niendepladsen i tabellen, hvilket er uacceptabelt for Liverpool.

Liverpool bliver nødt til at følge med tiden, hvis de vil slutte i top fire i denne sæson, og sejren over Everton er kun begyndelsen. Klopps mandskab har stadig en masse arbejde at gøre, før de kan udfordre en Champions League-plads, men mandag aftens sejr gav dem helt sikkert håb om, at de kan vende tingene og komme tilbage på sporet efter Merseyside-derbyet.

Hvornår holder frontlinjen op med at fejle?

Mens der har været masser af opmærksomhed på Liverpools trængte midtbane på det seneste, har det faktisk haft en tendens til at camouflere deres forreste linje, der plejede at fungere som en velsmurt maskine, men som nu er ved at sprudle og fejle som følge af to nye tandhjul, der er blevet tilføjet.

En af disse nye brikker i det tre mand store angreb er Darwin Nunez, som kom til klubben fra Almeria i januar. Han har haft svært ved at finde fodfæste og har endnu ikke scoret i en Liverpool-trøje. Den anden nyindkøb er Diogo Jota, som kom til fra Wolves sidste sommer og kun har scoret fem mål siden da.

Begge disse spillere har haft deres øjeblikke i denne sæson, men de har ikke været i stand til at spille den samme slags hurtig og direkte fodbold, som de var kendt for i de tidligere sæsoner. Klopp vil håbe på, at disse to kan komme tilbage på sporet for at give Liverpools angreb noget tiltrængt energi.

Giv også dit liv lidt ekstra energi. De bedste udenlandske casinoer vil hjælpe dig med at slappe af og få en flot spiloplevelse. Og betting bonusser vil opmuntre dig til at placere væddemål på interessante Liverpool-kampe og få et godt overskud.

Merseyside-derbyet var en god mulighed for Liverpool til at komme tilbage på sporet, men holdet kæmper stadig for at opnå konsistens. De bliver nødt til at finde formen, hvis de vil kæmpe med om en plads i Champions League i denne sæson. Det er endnu uvist, om sejren over Everton vil udløse en genoplivning.

Kun tiden vil vise, om Liverpool kan komme tilbage på sporet og udfordre en top fire-placering i den kommende uger. En sejr over Newcastle United i denne weekend vil være endnu et skridt på vejen mod genopretning, og Klopps mandskab bliver nødt til at holde presset oppe, hvis de ønsker at kæmpe med om Europa.

Læs også: ESG GAMING PRÆSENTERER EN DOKUMENTARFILM OM TEKNISK ULIGHED PÅ ICE ESPORTS ARENA

Flere artikler

Startup Magazine

NYHEDSBREV

STARTUP MAGAZINE new logo white

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG
NYT OM NYE ARTIKLER OG PRODUKTER