hjemmeside

Hjemmeside til virksomhed | 7 gode grunde til at du skal have en

Skal du have en hjemmeside til din virksomhed? Og hvorfor skal du have en? Det er ikke alle virksomheder, der har en hjemmeside. Det kan være svært at se, hvorfor de ikke har en. En hjemmeside til din virksomhed giver dig mange gode fordele. Læs nogle af dem her i artiklen.

Du har måske ikke tid til det og har ikke råd til at få andre til at lave den for dig. Eller synes du bare ikke, der er nok gode grunde til det endnu, fordi det går godt for din virksomhed. Men hvis du ikke har truffet den beslutning at få lavet en hjemmeside til din virksomhed, går du glip af masser af fordele, der kan være vigtige for din bundlinje.

Relateret: Online marketing | Hvad er det? Og hvad er kanalerne?

7 gode grunde til at du skal have en hjemmeside til din virksomhed

  • Du kan nå ud til alle i Danmark
  • Kunderne foretrækker en virksomhed med en hjemmeside end en uden
  • Det er ikke nok kun at have SoMe-sider
  • En hjemmeside skaber troværdighed til din virksomhed
  • Det er en effektiv og billig markedsføringskanal
  • Internettet er fremtiden
  • Branding

Du kan nå ud til alle i Danmark

Stort set alle i Danmark har adgang til internettet. Faktisk har 99% af danskerne adgang til internettet, ifølge Slots- og Kulturstyrelsen.

Det skaber et stort potentiale for dig og din virksomhed. Fordi det betyder, at du får adgang til en masse nye, potentielle kunder. Ekstra kunder, der kan skabe vækst i din virksomhed. Og kunder, der kan og vil resultere i større tal på din bundlinje.

En hjemmeside skaber dermed synlighed på internettet, der eksponentielt vokser hver dag. Væksten, og dermed potentialet, er svær at gå uden om.

Kunderne foretrækker en virksomhed med en hjemmeside end en uden

Har din største konkurrent en hjemmeside? Hvis du ikke har én, så er der stor chance for at kunder, der ikke kendte hverken til dig eller din konkurrent, vil foretrække din konkurrent.

De potentielle kunder får allerede et godt indtryk af din konkurrent igennem hjemmesiden. Udover det får de også informationer om produktet eller ydelsen. Mens de får hverken et indtryk af din virksomhed eller nogen information, fordi du ikke har en hjemmeside.

Det er ikke nok kun at have SoMe-sider

Mens folk måske godt kan finde din virksomhed, hvis du har sider på de sociale medier, så betyder det ikke særlig meget, hvis det er det eneste, du har på internettet.

Dine SoMe-sider dukker nemlig ikke op, når folk søger Google efter produkter, som du sælger. Det gør derimod dine konkurrenters hjemmesider.

Relateret: Top 20: Mest besøgte hjemmesider i verden

En hjemmeside skaber troværdighed til din virksomhed

En af de store grunde til at dine potentielle kunder foretrækker dine konkurrenter, der har hjemmesider. En hjemmeside skaber synlighed på internettet og dermed også mere troværdighed.

Det gør det, fordi brugerne kan få information, som de har brug for inden de træffer købsbeslutninger, men også nok mere vigtigt, får de sat ansigt på virksomheden.

Det er en effektiv og billig markedsføringskanal

Det er meget billigt at lave en hjemmeside, hvis kender til, hvordan man gør det. Du kan gøre det for under 1.000 kr. Og selvom du får lavet en hjemmeside til 10-20.000 kr., så er det stort set en engang beløb. Undtagen hvis du skal have lavet store ændringer senere hen eller hyre nogen til at vedligeholde det.

Selvom det kan lyde dyrt i første omgang, så er det ingenting i forhold til en masse andre markedsføringskanaler og -metoder. Og intet i forhold til, hvor meget du kan få ud af det.  

Internettet er fremtiden

Og fremtiden er her allerede nu. Internettet (især Google) er noget, vi kigger på først, før vi foretager køb. Med en hjemmeside til din virksomhed følger du trenden og dermed også giver din virksomhed optimale chancer for at sælge mere.

Branding

Med en hjemmeside til din virksomhed sikrer du, at din virksomhed brander sig selv. Og med branding gør du det muligt for dine kunder og potentielle kunder at huske dig.

En hjemmeside er meget vigtig for at dine kunder skal kunne huske din virksomhed fremover. Det sikrer nemlig, at kunderne får nødvendig information og får et indtryk af dit budskab til dem.

(Læs den oprindelige artikel)

Flere artikler

uheldige_annoncer
Ole Kristiansen

Uheldige annoncer

1. Yahoo! Foto: imgur.com Hvilken side med respekt for sig selv vil blive forbundet med 404? 2. Starbucks Foto: top10most.com Varebiler er ikke nemme at

Læs artiklen »
Startup Magazine

NYHEDSBREV

STARTUP MAGAZINE new logo white

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG
NYT OM NYE ARTIKLER OG PRODUKTER