Frisk frugt leveret til din virksomhed - tre pærer

Frisk frugt leveret til din virksomhed

Denne artikel er sponsoreret.

Vi har 22 års erfaring i levering af frugt til virksomheder og private

Er du på udkig efter en god måde at sørge godt for dine medarbejdere på, så er ugentlige leveringer af frisk frugt fra FrugtKurven lige sagen! Med frisk og sprød frugt til pauserne, er du sikker på, at dine medarbejdere har masser af energi til hverdagen.

Relateret: Top 5-lister: Bæredygtige og miljøvenlige produkter fra webshops

De lækreste FrugtKurve leveret så tit I har lyst

Sund kost og livsstil er noget der er vigtigt for os alle sammen. Hos FrugtKurven er vi både glade og stolte af at have været en del af at skabe en sund snack-kultur på danske arbejdspladser de sidste 22 år. FrugtKurven er et familiedrevet firma, og det ligger os på sinde at kunne sende lækker og sprød frugt ud til vores kunder hver eneste dag. Vores frugt bliver dyrket af dygtige frugtavlere forskellige steder i verden, og du kan altid være sikker på, at I får den friskeste frugt i jeres FrugtKasser og FrugtKurve. Frugt til firmaer og frugt levering til virksomheder er en fantastisk måde at forkæle sine medarbejdere i firmaet på. Med frisk frugt og grønt er der altid en god undskyldning for at fylde energidepoterne op i pausen – og få en god snak med sine kolleger.

Vi kører frisk frugt ud til jer

Hen over årene er FrugtKurven vokset fra at være et lille familieforetagende til at levere frisk frugt til firmaer og private i hele Danmark. Vi kører ud med frugt til din virksomhed uanset om I befinder jer på Sjælland, i Jylland eller på Fyn. I vores familie er vi frugtnørder, og vi glædes over at kunne dele vores entusiasme over frisk frugt med hele Danmark. FirmaFrugt i FrugtKurve og Frugtordning i FrugtKasser – FirmaFrugt er frugt til firmaer, hvor der er stort fokus på den gode smag og høj kvalitet. Den høje kvalitet har altid været i højsædet hos FrugtKurven, og selvom vi har oplevet en stor vækst de sidste 20 år, så er det stadig den samme kvalitet du får.

Få opfyldt alle jeres snack-behov hos os

Hos FrugtKurven kan du ikke bare købe FrugtKurve og FrugtKasser, men også frisk, økologisk mælk fra Naturmælk. Her ved du, at køerne har haft det godt og kommer ud på græs. Nyd den økologiske mælk til din eftermiddagskaffe eller te. Desuden har vi et stort udvalg af snacks – både grøntsnacks, salte snacks og søde snacks. Du kan blandt andet finde et stort udvalg af sprøde nødder, lækre og sprøde friske grøntsager og delikate dadelkugler fra Cocohagen.

Kort sagt, så har vi alt hvad du skal bruge for at holde energien på kontoret oppe.

Relateret: Sådan markedsfører du din grønne virksomhed

Flere artikler

Startup Magazine

NYHEDSBREV

STARTUP MAGAZINE new logo white

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG
NYT OM NYE ARTIKLER OG PRODUKTER