miljørigtige produkter tintok natural living

Top 5-lister: Bæredygtige og miljøvenlige produkter fra webshops

Vi danskere er verdensmestre i miljøvenlighed og bæredygtighed. Og det kan ses på de webshops og butikker, der tilbyder miljøvenlige produkter, her i Danmark. Vi elsker miljøvenlige produkter, lige så meget som vi elsker grøn energi.

Og det er kun godt. For vi danskere er miljøbevidste og viser verden, hvordan det skal gøres. Vi kan takke de iværksættere, der har skabt butikker og webshops, der tilbyder miljøvenlige og bæredygtige produkter. De giver os gode alternativer til traditionelle og miljøforurenende produkter.

Her får du et udvalg af top fem mest solgte miljørigtige og bæredygtige produkter fra udvalgte webshops.

Relateret: Virksomheders største udfordringer ved grøn omstilling

Også relateret: 50 tips til en grønnere hverdag i hjemmet og arbejdspladsen

Også relateret: De 10 største klimasyndere

Greengoods logo

GreenGoods er en webshop, som forhandler bæredygtige produkter til hjemmet og familien. I shoppen finder du et udvalg af varer, som udover at være bæredygtige, økologiske og genanvendelige, ikke går på kompromis med kvalitet, design og brugervenlighed. 

1. Sæbebær 500g

sæbebær care by nature miljøvenlige produkter

Pris: 129,-

Sæbebær, også kendt som sæbenødder eller vaskenødder, er det naturlige og bæredygtige alternativ til traditionelle vaskemidler.

Sæbebær er frugten fra Sapindus Mukorossi-træet som vokser i Himalaya. Frugten er plukket, frøet fjernet og skallen tørret. Den tørrede skal har et højt indhold af saponiner, som er en naturlig sæbe og som aktiveres, når den kommer i kontakt med vand.

Sæbebær er både milde og allergivenlige, hvorfor de foretrækkes af mange allergikere og folk med sart og følsom hud.

2. Summer Garden - Vaskeduft 20 ml

summer garden care by nature

Pris: 99,-

De naturlige dufte fra Care By Nature er skabt med afsæt i de dufte, vi kan opleve i den danske natur. Olierne er valgt ud fra både terapeutiske egenskaber og deres kombinerede dufte. De naturlige olie-blandinger vil dermed tilføre de skønneste dufte til dine ellers duftneutrale sæber, shampooer samt vaske- og rengøringsmidler.

Med Summer Garden er netop denne oplevelse nænsomt hældt på flaske og klar til at bringe den danske sommer ind i hverdagen og hjemmet. 

Lavendel er indenfor aroma-terapien kendt for at være beroligende, derfor anbefales  Summer Garden især til dit sengetøj.

3. Forest Fresh - Vaskeduft 20 ml

vaskeduft forest fresh vaskeduft

Pris: 99,-

De naturlige dufte fra Care By Nature er skabt med afsæt i de dufte, vi kan opleve i den danske natur. Olierne er valgt ud fra både terapeutiske egenskaber og deres kombinerede dufte. De naturlige olie-blandinger vil dermed tilføre de skønneste dufte til dine ellers duftneutrale sæber, shampooer samt vaske- og rengøringsmidler.

4. BioBaula Startpakke

BioBaula Startpakke

Pris: 169,95,-

Rengøringsmidler i form af tabletter giver dig ikke blot muligheden for at spare på mængden af tunge plastdunke, som skal slæbes hjem fra supermarkedet. De gør det også muligt at nedbringe forbruget af engangsplast – og er i det store billede en enorm CO2 besparelse, fordi man undgår produktion af engangsplastikdunke og fragt af vand rundt i verden i store tunge lastbiler. 

Startpakken indeholder:

1 stk. BioBaula starterset – 3 rengøringstabs som opblandet giver 3 flasker rengøringsmiddel:

 • Glasrens (500-750 ml)
 • Badrens (500-750 ml)
 • Gulvvask (1000 ml)

1 stk. BioBaula universalrens – 3 rengøringstabs som opblandet giver 3 flasker universalrens à 500-750 ml.

3 stk. Genanvendelige sprayflasker á 500 ml

1 stk. Genanvendelig flaske á 1000 ml

5. Tørrebolde af uld

tørrebolde af uld - uldkugler

Pris: 149,-

Tørrer du dit vasketøj i tørretumbleren, er tørrebolde af uld simpelthen et must have!

Under tørring bevæger tørreboldene sig skånsomt rundt i tørretumbleren, hvor de løfter og separerer tøjet, mens de skaber små luftlommer som sikrer en jævn fordeling af varmen. Samtidig suger de og optager fugt fra tøjet. Denne kombination medvirker, at tørretiden forkortes bemærkelsesværdigt, samtidig med at statisk elektricitet reduceres, og tøjet bliver blødere og krøller mindre.

Du sparer derfor både strøm og tid, fordi du ikke længere behøver at stryge dit tøj. 

Relateret: De 20 mest grønne virksomheder i verden i 2022

NordVirk er en IT-virksomhed med socialt formål. Virksomheden har fokus på genanvendelse og salg af brugt IT-udstyr – bærbare og stationære computere samt skærme – med fokus på miljørigtig bæredygtighed med forlængelse af levetiden på udstyret.

NordVirk opkøber og sikrer certificeret datasletning på computere fra større virksomheder og organisationer, efterfulgt af en grunding refurbishment og istandsættelse af udstyret, så en høj kvalitet sikres.
De brugte computere sælges med 12 måneders garanti.

Samtidig er NordVirks mission social bæredygtighed, hvor mennesker med autisme får mulighed for at bruge og udvikle deres arbejdsevner og ressourcer, så de kan komme i uddannelse og job. NordVirk tilbyder individuelt tilrettelagte forløb for unge og voksne med det formål at sikre dem en fremtid med beskæftigelse, indtægt, socialt netværk og livskvalitet. Du er som kunde og partner til NordVirk med til at bidrage bæredygtigt til dette formål. Det er god Corporate Social Responsibility og bidrager til FNs verdensmål at handle hos NordVirk.

1. Lenovo Thinkpad T450

Pris: 2.295,- inkl. moms

CPU: Intel Core i5-5300u (4. generation)

Grafikkort: Intel HD Graphics 5500

Harddisk: 128 GB SSD

Ram: 8 GB DDR3

Skærm: 14”

Stand: Grade B

Lenovo ThinkPad T450

2. Lenovo Thinkpad T450s

Lenovo ThinkPad T450s

Pris:  2.595,- inkl. moms (Pt. udsolgt)

CPU: Intel Core i5-5300u (5. generation)

Grafikkort: Intel Graphics 5500

Harddisk: 128 GB SSD

Ram: 8 GB DDR3L

Skærm: 14”

Stand: Grade B

3. HP Probook 650 G2

HP ProBook 650

Pris: 2.495,- inkl. moms

CPU: Intel Core i5-6200u (5. generation)

Grafikkort: Intel HD Graphics 530

Harddisk: 128 GB SSD

Ram: 8 GB DDR4

Skærm: 15,6” FHD

Stand: Grade B

4. HP EliteDesk 800 G1 SFF

HP EliteDesk 800 G1 SFF

Pris:  

CPU: Intel Core i5-4590 (5. generation)

Grafikkort: Intel Graphics 4600

Harddisk: 256 GB SSD

Ram: 8 GB DDR3

Drev: DVD±RW

Stand: B

5. Lenovo ThinkCentre M92p Tiny

Lenovo ThinkCentre M92p Tiny

Pris: Pt. udsolgt

CPU: Intel Core i5-3470T

Grafikkort: Intel HD Graphics 530

Harddisk: 180 GB SSD

Ram: 4 GB

Drev: Ingen

Stand: Grade B

GROBUND er bæredygtig, GOTS-certificeret, økologisk. Og vi er stolte af det. GROBUND er bæredygtig, økologisk, slow fashion til kvinder. Økologisk bomuld og GOTS-certificering sikrer bæredygtige designs med ren samvittighed, for vores produkter er både miljømæssigt og social ansvarligt produceret.

Med en GOTS-certificering lever vi op til de strengeste produktionskrav, der både sikrer ordentlighed, bæredygtighed og etik i hele forsyningskæden. Vi har valgt at underbygge vores koncept netop med en GOTS-certificering, da det er vores garanti for at hele processen omkring produktionen lever op til de etiske retningslinjer vi forbinder med bæredygtighed og bæredygtig produktion.
Fra bomulden produceres og plukkes på marken, til vi står med det færdige produkt i hånden, er processen sikret i forhold til arbejdsforhold, bæredygtighed og økologi. Og det er derfor ikke kun dele af produktionen vi har fokus. For os er den social ansvarlig produktion ligeså vigtig som sundhed og økologi. Så hvorfor ikke gå hele vejen?

Bæredygtighed og ordentlighed er kernen i GROBUNDs designs og tanker. Og vi vil rigtig gerne have endnu mere bæredygtighed ind i det danske modebillede. Vi kan alle gøre en forskel i vores valg og forbrug.

Vi glæder os hver gang en forbruger aktivt vælger bæredygtigheden til.

Nordisk design, tankegang og materialevalg favnes naturligt en bæredygtig tanke. Og det er netop det nordiske afsæt, der skaber linjerne i designet fra GROBUND. Vi arbejder med gode materialer og designs, der kan holde i flere sæsoner og dresses op ned i forhold til den anledningen vi bærer tøjet.

Lad os sammen gå fra MERE til BEDRE!

1. Kjolen - med striber i hør og bomuld

Kjolen - med striber i hør og bomuld miljørigtige produkter

Pris: 1.099,- inkl. moms

Den smukkeste kjole med trekvartærmer og en fin skæring ved hoften. Kjolen har to fine lommer foran, der er med til at give kjolen sit helt eget udtryk. Der er valgt en smuk vævet stofkvalitet af økologisk bomuld og hør, og så er kjolen GOTS-certificeret

2. Kjolen - med knapper i retroprint

Kjolen - med knapper i retroprint miljørigtige produkter

Pris: 999,- inkl. moms

Sommer og sol, det er hvad denne flotte kjole repræsenterer. Kjolen er designet med et smukt retroprint og syet i en lækker let, vævet bomulds poplin. Bindebåndet i taljen giver et feminint udtryk. Kjolen har lommer og er GOTS-certificeret.

3. T-shirtkjolen - den i rosa

T-shirtkjolen den i rosa miljørigtige produkter

Pris: 499,- inkl moms.

T-shirtkjolen er en af sommerens helt store favoritter. Den oversize t-shirt giver en let og luft sommerstyle. Kjolen findes i flere forskellige farver og er designet i en dejlig blød, økologisk bomuldskvalitet, der gør den nem at bruge og let at dress op og ned, alt efter humøret.

4. Blusen – uden ærmer med striber i hør/bomuld

Blusen – uden ærmer med striber i hør/bomuld miljørigtige produkter

Pris: 499,- inkl. moms

En sommerbluse uden ærmer og med en anderledes detalje på ryggen. Blusen er i den fineste vævet stofkvalitet af økologisk bomuld og hør. Blusen er designet med et smukt og feminint snit på ryggen, der gør blusen lækker på en varm sommerdag.

5. Skjorten - den oversize i tern

Skjorten - den oversize i tern miljørigtige produkter

Pris: 899,- inkl moms.

Skjorten i oversize er en af GROBUNDs mest sælgende modeller. Skjorten har en smuk detalje på ryggen, hvor et læg giver skjorten sit helt eget udtryk. Det grafiske, ternet print giver skjorten kant og gør den til sin helt egen. Modellen er oversize og rummelig. 100% økologisk.

Hos Refurb er vi overbeviste om, at det giver god mening at genbruge – både for økonomien og for miljøet. Og for os kan det ikke adskilles. Hvis vi ikke lykkes med at lave forretning, så gør vi ingen forskel for miljøet – men omvendt skal vi gøre en forskel for miljøet, for at lykkes som den forretning vi vil være.

Hos Refurb vil vi være det foretrukne valg i en ny værdikædestruktur, hvor genbrug bliver alternativet, når der skal købes nyt og hvor vi bringer miljømæssig og social værdi til dem, der har større mængder IT, der skal afvikles.

1. Lenovo ThinkPad T460s

lenovo thinkpad t460s miljørigtige produkter

Pris: Fra 3.680,- inkl. moms

CPU: Intel Core i5-6200u (5. generation)

Grafikkort: Intel HD Graphics 520

Harddisk: 256 GB SSD

Ram: 8 GB DDR4

Skærm: 14”

Stand: Grade B

2. Lenovo ThinkPad X1 Carbon (5 Gen)

Lenovo ThinkPad X1 Carbon (5 Gen) miljørigtige produkter

Pris: Fra 6.639,- inkl. moms

CPU: Intel Core i7-7600U 2.80 GHz

Grafikkort: Intel HD Graphics 620

Harddisk: 128 GB SSD

Ram: 2x 8GB LPDDR3

Skærm: 14”

Stand: Grade B

3. HP EliteBook 820 G3

3. HP EliteBook 820 G3 miljørigtige produkter

Pris:  Fra 2.019,- inkl. moms

CPU: Intel Core i7-6600U 2.60 GHz

Grafikkort: Intel Graphics 520

Harddisk: 180 GB SSD

Ram: 8 GB DDR4

Skærm: 12,5”

Stand: Grade C

4. Apple iPad 9.7 (2017)

apple ipad 2017 miljørigtige produkter

Pris: Fra 2.099,-

Farve: Grå

Hukkommelse: 32 GB

Bluetooth: Ja

WiFi: Ja

Skærm: 9,7”

Stand: Grade B

 

5. Lenovo ThinkPad T470s

Lenovo ThinkPad T470s miljørigtige produkter

Pris:  4.299,- inkl. moms

CPU: Intel Core i5-6300U 2,4 GHz

Grafikkort: Intel Graphics 520

Harddisk: 256 GB SSD

Ram: 8 GB DDR4

Skærm: 14”

Stand: Grade C

Tintok‘s kollektion består kun af 100 % GOTS certificerede produkter , som er designet med kærlighed og uniqueness i den bedste kvalitet og med det lækreste design, uden at gå på kompromis med noget. Vi går kun ind for kvalitet fremfor kvantitet. Vi er begge meget dedikerede, passionerede og nærværende i hele forløbet fra idé til endeligt produkt.

Vores produkter er alle et alternativ til hurtigt skiftende trends og fast fashion.

Vi har omhyggeligt udvalgt alle vores leverandører, baseret på disse etiske bæredygtige værdier, der alle lever op til FN ́s verdensmål omkring bæredygtighed.

Af samme grund er alle vores produkter altid produceret med omtanke for miljø, mennesker og dyr.
Vi har valgt, at samarbejde med få, gode og certificerede fabrikker, som deler de samme værdier som os, og som ikke går på kompromis med kvalitet, miljø eller arbejdsforhold.

Vores grundkerne er et løfte til vores kunder om, at ved at investere i Tintok, får de et produkt, der er holdbart, af høj kvalitet og i et tidløst design.

1. Rima canvas taske - Mustard

Rima canvas taske - Mustard miljørigtige produkter

Pris: 399,-

Vores Rima Canvas totebag er lavet af 100% økologisk bomuld og er GOTS certificeret. Tasken har en perfekt form til carry-all til hverdagen og weekendture. Tasken er en smule større end de fleste Tote bags, hvilket gør, den er super funktionel, der rummer det hele.

Vores Rima taske har en flot struktur og er designet i et klassisk og enkelt look. Kvaliteten er høj og er enormt slidstærk, da vi har fokus på lang levetid og kvalitet fremfor kvantitet.

2. Rima canvas taske - Khaki

Rima canvas taske khaki miljørigtige produkter

Pris: 399,-

Vores Rima canvas totebag er lavet af 100% økologisk bomuld og er GOTS certificeret.
Tasken har en perfekt form til carry-all til hverdagen og weekendture.
Tasken er en smule større end de fleste totebags, hvilket gør, den er super funktionel og rummer det hele.
Vores Rima taske har en flot struktur og er designet i et klassisk og enkelt look.
Kvaliteten er høj og tasken er enormt slidstærk, da vi har fokus på lang levetid og kvalitet fremfor kvantitet.

Rima tasken fås i flere farver.

3. Arti oversized triangle fløjls taske - Caramel Café

Arti oversized triangle fløjls taske miljørigtige produkter

Pris: 799,-

Vores Arti oversized fløjls bag er lavet af 100% økologisk bomuld og er GOTS certificeret. Tasken har en perfekt form til carry-all til hverdagen og weekendture. Tasken er en oversized unisex taske, hvilket gør, den er super funktionel, der rummer det hele. Den er designet således at den kan bæres overskulderen eller “cross-over”.
Arti tasken har en flot struktur med flotte detaljer og er designet i et klassisk og enkelt look med invendig lomme med lynlås. Kvaliteten er høj og er enormt slidstærk, da vi har fokus på lang levetid og kvalitet fremfor kvantitet.

Arti tasken fåes i farven caramel café.

4. Rima canvas taske - Rosa

Rima canvas taske Rosa miljørigtige produkter

Pris: 399,-

Vores Rima canvas totebag er lavet af 100% økologisk bomuld og er GOTS certificeret.
Tasken har en perfekt form til carry-all til hverdagen og weekendture.
Tasken er en smule større end de fleste totebags, hvilket gør, den er super funktionel og rummer det hele.
Vores Rima taske har en flot struktur og er designet i et klassisk og enkelt look.
Kvaliteten er høj og tasken er enormt slidstærk, da vi har fokus på lang levetid og kvalitet fremfor kvantitet.

Rima tasken fås i flere farver.

5. Rima fløjls taske - Rose

Rima fløjls taske Rose miljørigtige produkter

Pris: 499,-

Vores Rima fløjls totebag er lavet af 100% økologisk bomuld og er GOTS certificeret. Tasken har en perfekt form til carry-all til hverdagen og weekendture. Tasken er en smule større end de fleste Tote bags, hvilket gør, den er super funktionel, der rummer det hele. Vores Rima taske har en flot struktur, super fin detalje med sidestykke, og er designet i et klassisk og enkelt look. Kvaliteten er høj og er enormt slidstærk, da vi har fokus på lang levetid og kvalitet fremfor kvantitet.

Rima tasken fås i flere farver.

Hos TINC er vi helt nede på jorden, og vi kan godt lide at være lidt anderledes. Alt hvad vi gør, gør vi med omtanke. For dig, for miljøet og for verdens udsatte. Alle vores produkter er nemlig nøje udvalgte med fokus på bæredygtighed og social ansvarlighed. Vi har et stort udvalg af økologiske, veganske og 100% naturlige produkter. Samtidig støtter flere af vores produkter social-økonomiske formål, både lokalt og ude i den store verden. Det giver mening!

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, men samtidig vil vi gerne give vores kunder en fornuftig og overkommelig pris. Det er nemlig vigtigt for os hos TINC, at du får en god oplevelse – hvad enten du møder os i butikken eller her på webshoppen.

Vi håber at kunne guide og inspirere dig til at gøre noget godt for dig selv og samtidig hjælpe dig med at leve mere bæredygtigt.

1. Ansigtsrulle i naturlig jadesten

ansigtsrulle i jade

Pris: 179,-

Den smukke ansigtsrulle i jadesten med dobbeltrulle er et must-have for din hud!

Rullens glatte og kølige overflade beroliger din hud, hjælper med at fjerne hævelser, øger blodcirkulationen, masserer ansigtsmuskulaturen og giver din hud en flot glød.

Jadesten er kendt for at have en naturlig sund virkning på huden og en beroligende effekt på nervesystemet. Jade styrker tålmodigheden og er velegnet mod stress og ubalance.

Anvendelse:

Brug rullen ovenpå din serum/ansigtsolie, hvilket hjælper huden med at absorberer produktet, så du opnår en bedre effekt. Et godt tip er, at lægge rullen i køleskabet.

2. Shampoobørste i silikone (sort)

Shampoobørste i silikone (sort)

Pris: 69,-

Lundegaardens bløde silikone shampoobørste er lavet af ren silikone af bedste kvalitet.

 • Stimulerer hovedbunden
 • Børstens masserende effekt øger blodtilførslen
 • Stimulerer hårvæksten
 • Afhjælper skæl og urenheder i hovedbunden
 • Giver en super afslappende massage

Hjælper med at skumme din yndlingsshampoo bar op

Anvendelse:

 • Fordel din shampoo i håret
 • Massere det valgte produkt ind i hovedbunden med silikonebørsten i bløde, cirkulære bevægelser. Skyl grundigt efter med varm vandt mens du fortsat masserer hovedbunden med børsten for at fjerne overskydende olie, skæl og urenheder.

3. Sæbenødder

Sæbenødder

Pris: 0,10,- pr. gram

Sæbenødder er det eneste organiske vaskemiddel, der vokser på træer. De er meget effektive og blide på samme tid, og vil efterlade dit tøj friskt og rent. Kan bruges på alle stoffer og ved alle temperaturer fra 30 – 90 grader.
100 gram svarer til ca. 50 sæbenødder, hvilket er nok til minimum 25 vaske.

Sæbenødderne pakkes i en papirspose og kommer med en vaskeguide.

Anvendelse:

Kom 4-5 hele skaller i en vaskepose og put den ind sammen med dit vasketøj. Denne portion kan bruges 4-5 ved vask op til 40 grader. Ved 60 grader kan du anvende sæbenødderne 1-2 gange. Sæbenødderne bliver lysegrå i farven, når der ikke er mere saponin (sæbe) i skallerne. Herefter kan de smides i komposten, i haven eller i potteplanter, hvor de giver god næring.

4. Genanvendelig bageark

Genanvendelig bageark

Pris: 89,-

Genanvendeligt bageark fra Skandinaviske Concept Zero har samme egenskaber som normale bageark, i tillæg til at de kan bruges igen og igen, er non-stick, uden skadelige kemikalier og miljøvenlige.

 • Arkene kan bruges op til 2000 gange og rengøres let i hånden med varmt vand og sæbe.
 • Kan bruges til alle typer mad og tåler temperaturer op til 260 grader.
 • Produceret af FSC-certificeret papir med en PFOA-fri teflon coating. Produceret CO2 neutralt.

Måler 35 x 45 cm (standard mål på bageplader), men kan klippes til.

Fri for blegemiddel / klorin, PFOA, PCB, BPA, BPS, dioksiner og furaner.

Plastikfri emballage

5. Shampoo Bar Kul til Tørt Hår og Irriteret Hovedbund

Brik shampoobar miljøvenlige produkter

Pris: 70,- for 85 gr.

Mild, maskulin shampoo bar fra danske BIRK, der plejer både hår og hovedbund. Sprængt fyldt med antioxidanter, vitaminer og aktivt kul. Foruden plejende keratin og hvedeprotein. Aktiv kul fjerner urenheder og snavs fra håret og hivedbunden, og hjælper med at regulere fedtproduktionen.

Særligt velegenet til pleje af tørt hår og irriteret hovedbund. Én shampoo bar er nok til ca. 50 hårvaske ved skulderlangt hår.

Med mild maskulin duft af pebermynte.

Uden parabener og SLS/SLES.

Shampoobaren er pH neutral og kræver derfor ingen tilvænningsperiode.

Da baren er håndlavet, kan udseendet variere.

Vi mener det skal være nemt at vælge bæredygtige og miljøvenlige produkter til en grønnere livsstil og derfor finder du et bredt udvalg hos Natural Living som dækker mange hverdagsbehov.

Vores værdier er troværdighed, gennemsigtighed og ærlighed – de er alle vigtige nøgleord i vores forretning, både når vi finder nye produkter og når vi skal formidle dem videre til dig. 

Vi pakker og sender i FSC certificerede emballage og bruger fyld af genanvendt papir og papirtape med klister af naturgummi. Vi genbruger altid emballage og fyld fra vores vareleveringer og derfor kan du opleve andet fyld og andre æsker.

På vores webshop finder du et godt udvalg af miljøvenlige og bæredygtige produkter til hverdagsbrug og velvære – alle vores produkter er nøje udvalgt med omtanke for miljø og mennesker.

Det skal være nemt at lave de små ændringer i hverdagen.

1. Drikkeflaske fra AYA&IDA—500 ml

aya&ida drikkeflaske

Pris: 189,-

Genanvendelig drikkeflaske som kan holde dine drikke kolde i 24 timer og varme i 12 timer.

Perfekt på farten uanset om du har te, kaffe, lemonade eller iskoldt vand i din flaske, da den hverken modtager eller afgiver smag.

For hver solgte drikkeflaske donerer AYA&IDA Foundation 100 liter rent vand til børn i nød igennem Unicef.

2. BIRK Shampoobar

birk shampoobar

Pris: 79,-

Lækker mild og effektiv shampoobar som er fremstillet af naturlige ingredienser. Alle BIRKS´s shampoo- og balsambarer er Grøn Salon godkendt.

3. Safety Razor fra Bambaw

Safety Razor fra Bambaw

Pris: 199,-

Lækker safety razor i metal, er et miljøvenligt alternativ til plastikskrabere. Sig farvel til hudirritationer og indgroede hår og oplev en meget tættere barbering med kun ét blad.

Skift den dyre barberskraber i plastik udmed en safety razor, hvor du kun skifter bladene efter behov.

4. Concept Zero genanvendeligt bagepapir

concept zero genanvendeligt bagepapir

Pris: 109,-

Miljøvenligt bagepapir fra Concept Zero som erstatter engangsbagepapir. Bagepapiret tåler temperaturer op til 260 grader og kan bruges igen og igen – op til 2000 gange.

5. Miljøvenlig solcreme

miljøvenlig solcreme

Pris: 185,-

Rasperry Butter SPF15

Amazinc har udviklet naturlig solbeskyttelse ved brug af mineralske filtre og naturlige ingredienser, som hverken skader dig eller vores natur.

En naturlig og ekstra beskyttende sunbutter, som især er velegnet til ansigtet.

Flere artikler

enhver_kan_være_iværksætter
Ole Kristiansen

Enhver kan være iværksætter

Kan enhver være iværksætter? Skal man være noget specifikt for at kunne være en iværksætter? Kan alle være iværksættere? Svaret er: Ja! Tit kommer spørgsmålet:

Læs artiklen »
Startup Magazine

NYHEDSBREV

STARTUP MAGAZINE new logo white

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG
NYT OM NYE ARTIKLER OG PRODUKTER