Kom godt fra start i virksomheden med de helt rigtige ting ved hånden

Kom godt fra start i virksomheden med de helt rigtige ting ved hånden

Dette indhold er sponsoreret.

Når du starter virksomhed, så er det vigtigt at huske, at du både repræsenterer og markedsfører din virksomhed, når du er ude blandt andre folk, f.eks. på konferencer eller messer. Denne artikel kommer ind på, hvilke ting du med fordel kan sørge for at have ved hånden, når du går ud ad døren, så du kan forstærke din egen rolle som virksomhedsrepræsentant.

Når man starter sin egen virksomhed op, siger man, at man skal forvente, at der er et par år i opstartsfasen, hvor der skal være plads til, at der må kæmpes lidt for at komme ind hos kunderne og få et fornuftigt rul i indtægterne. 

Du kan vælge at acceptere, at det går meget langsomt i starten, indtil dine kunder får spredt budskabet om dig og snakken går fra mund til mund, men du kan faktisk også speede dit omdømme op blandt folk ved at benytte simple tricks som f.eks. at bære nøgleringe med tryk i form af din virksomheds logo eller lignende.

Læs også: Hvordan du skaber et godt arbejdsmiljø i kundeservice-teamet

Når hjernen genkender dit logo og skaber tillid

Jo mere din virksomheds logo bliver set af folk, jo mere vil deres hjerner være tilbøjelige til at få tillid til din virksomhed – og det kan endda være på trods af, at de aldrig har brugt dig eller dit produkt før. 

Hjernen fungerer nemlig på en ret sjov måde, for med det samme, at der er noget, der virker genkendeligt, så skaber det tryghed og dermed tillid. På den måde kan du hoppe en smule over i køen ved at bære dit logo de steder, du bevæger dig hen – og skabe en ubevidst opmærksom omkring din virksomhed.

Genkendeligheden kan dermed både bæres i form af nøgleringe, kasketter, jakker eller andet merchandise, og du kan også med fordel skabe større bannere, som kun tiltrækker endnu mere genkendelighed.

Lav visitkort for din virksomhed

Andre ting der kan være gode at have ved hånden, er noget så simpelt som et visitkort. Selvom sociale medier i høj grad dominerer i dag, så findes der stadig folk, der nødigt vil hive telefonen frem for at finde din facebookside, så du kan huskes fremover. 

Befinder du dig eksempelvis på en messe, kan visitkortet være godt for promoveringen. her kan du nemlig risikere at miste potentielle kunder eller samarbejdspartnere, hvis de selv skal huske at gå ind og følge dig på sociale medier. Med et visitkort putter de nemlig virksomheden direkte ned i lommen og vil højst sandsynligt finde kortet frem igen senere. Her kan du også lave QR-koder til din hjemmeside eller sociale medier og på den måde lade den fysiske promovering forene sig med den digitale.

Læs også: Erhvervsrengøring i høj kvalitet til god pris

Flere artikler

Din fuldkomne linkbuilding guide
Ole Kristiansen

Din fuldkomne linkbuilding guide

Linkbuilding er blevet en vigtig del af søgemaskineoptimering for søgemaskiner som Google. Hjemmesider, der har flere gode backlinks, har bedre autoritet på søgemaskiner, end andre

Læs artiklen »
Startup Magazine

NYHEDSBREV

STARTUP MAGAZINE new logo white

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG
NYT OM NYE ARTIKLER OG PRODUKTER