ted_talks_iværksætter

10 Ted Talks du som iværksætter bør se

Ted Talks er et godt sted at søge inspiration som iværksætter. Platformen har over 3.500 videoer og dermed kan det være svært at finde de rette videoer. Men jeg vil gerne gøre det nemmere for dig at finde Ted Talks videoer, der er henvendt til en iværksætter som dig.

Her får du 10 af de bedste Ted Talks, du som iværksætter bør se

Læs også: 
10 film enhver iværksætter bør se

5 serier enhver iværksætter bør se

7 dokumentarer enhver iværksætter bør se

1. Simon Sinek - Why great leaders inspire action

Simon Sinek’s Ted Talks præsentation er med næsten 55 mio. visninger en af de mest sete videoer.

Her fortæller Sinek, at de største ledere starter med at fortælle hvorfor de gør hvad de gør. Med et simpelt værktøj, “The Golden Circle”, kan du få dine medarbejder og kunder til at følge dig uanset hvad.

Se den inspirerende video og lær, hvordan du kan drive din virksomhed bedst.

2. Regina Harley - Why the best hire might not have the best resume

Vi bedømmer folk ud fra deres CV’er, når de ansøger til en stilling i vores virksomheder. Ifølge Regina Harley er det netop ikke det, vi skal gøre. Den mest undervurderede ansøger bedømt ud fra CV’et kan faktisk være det bedre valg, end ansøgeren med et fantastisk CV. 

3. Cameron Herold - Let’s raise kids to be entrepreneurs

Vores uddannelsessystemer er ikke bygget til at forme fremtidens iværksættere: Vores børn. Det påstår Cameron Herold i hvert fald. Ifølge ham burde vi gøre mere for at uddanne vores børn til at blive fremtidige iværksættere.

4. Philip Evans - How data will transform business

Databaseret virksomhedsdrift er fremtiden. Det er faktisk allerede her nu. Hvis du allerede ikke bruger data til din markedsføring og virksomhedsdrift, burde du se denne video og lade dig overtale.

Mange virksomheder bruger data til at vækste allerede i dag. Vær på forkant med dine konkurrenter.

5. Paul Tasner - How I became an entrepreneur at 66

Alder betyder ingenting, hvis man vil være en iværksætter. Det beviser Paul Tasner, der blev en iværksætter som 66-årig.

Hvis du synes, at du er ved at blive for gammel til at realisere din iværksætterdrøm, burde du se denne inspirerende video.

6. Susan Cain - The power of introverts

Mange tror, at de ikke kan være iværksættere, fordi de er introverte. Samfundssynet på iværksættere er tit at de er ekstroverte. Susan Cain viser i denne video, at introverte har store styrker, der kan give dem en stor fordel.

7. Bill Gross - The single biggest reason why start-ups succeed

Bill Gross og hans team har lavet en stor undersøgelse, hvor de observerede mange store startups. Her fik Gross indblik over, hvorfor startups fejler og får succes. Find ud af her, hvad succesfulde startup gør.

8. Angela Lee Duckworth - Grit: the power of passion and perseverance

Hvad er de største grunde til at folk får succes? Er det penge? Intelligens? Talent? Ifølge Angela Lee Duckworth er det noget helt andet. Find ud af her i videoen, hvad det er.

9. Majora Carter - 3 stories of eco-entrepreneurship

Miljøvenlighed er et stort emne i vore tider med global opvarmning. Majora Carter er en øko-iværksætter og fortæller her om tre historier om øko-iværksætteri.

Denne video kan inspirere dig til at implementere CSR i din virksomhed og få konkurrencefordele den vej.

10. Dao Nguyen - What makes something go viral?

BuzzFeed er eksperter med at få opslag til at gå viralt på sociale medier. Her viser Da Nguyen, der er publisher hos netop Buzzfeed, hvordan de gør og hvad der får ting til at gå viralt.

Det er en god lektion i, hvordan du bedst kan nå ud til flest på sociale medier og dermed får flere følgere.

Flere artikler

Startup Magazine

NYHEDSBREV

STARTUP MAGAZINE new logo white

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG
NYT OM NYE ARTIKLER OG PRODUKTER