Få sat skub i dine iværksætterdrømme

Få sat skub i dine iværksætterdrømme

Denne artikel er sponsoreret.

Det der med at stå op hver eneste dag, og bruge dyrebar tid på at arbejde for andre, kan være noget der skaber en smule fnidder i hverdagen. Det kan være du både har langt til og fra arbejde, eller at du slet ikke lever op til dit fulde potentiale i din stilling.

Derfor har du nok allerede undersøgt hvad du kan gøre for, at skabe en bedre balance for dig selv – både arbejdsmæssigt, men også i forhold til dine drømme og håb for fremtiden. Og det kunne meget vel se ud til, at du skulle prøve kræfter med din egen virksomhed. 

Relateret: Omdan din hobby til virksomhed

Hobbyprojekt eller den nye fuldtidsstilling?

Det første du skal gøre dig klart, inden du giver dig i kast med dit nye eventyr er, hvor meget tid du vil og kan dedikere til det. Satser du eksempelvis helt stort og går fuld tid på projektet fra start eller vil du eksempelvis hellere tage det i et stille og roligt tempo?

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at starte sin egen virksomhed op på – det eneste der tæller er, at du får sat en ramme der er realistisk og som ikke kører dig træt undervejs.

Amazon FBA – den perfekte løsning for begynderen

En af de helt store overraskelser når man starter sit eget op fra bunden, er ofte hvor meget arbejde der faktisk er, allerede inden man har tjent nogle penge – og samtidig hvor mange udgifter der er forbundet med at stifte virksomhed.

Hvis det er første gang du starter noget op, så kan du med fordel se i retning af noget hvor tingene kører en smule automatisk, som eksempelvis Amazon FBA. Du kan læse meget mere om løsningen hos Amazon her. Den største fordel for dig er, at det eneste du skal, er at finde de rette produkter. Levering, kundeservice og salg varetager Amazon nemlig.

Relateret: Egen virksomhed? Start med dig selv

Flere artikler

kunder_fra_helvede_udvalgt_billede
Ole Kristiansen

Kunder fra helvede #4

Læs seneste historier fra Kunder fra Helvede-serien. Sjove, pinlige, irriterende kunder findes overalt i verden, læs nogle af dem her.

Læs artiklen »
Startup Magazine

NYHEDSBREV

STARTUP MAGAZINE new logo white

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG
NYT OM NYE ARTIKLER OG PRODUKTER