flytterengøring i vejen esbjerg og kolding - KDK Rengøring

Flytterengøring udført i høj kvalitet og god pris

Flytterengøring er en nødvendighed, når man skal flytte og skal efterlade en bolig eller erhvervslokaler i god stand, så man ikke skal betale dyre bøder eller sanktioner.

Det er dermed vigtigt, at der findes en rengøringsvirksomhed, der kan udføre arbejdet i høj kvalitet og ikke nødvendigvis til høje priser.

At få nogen til at udføre flytterengøring for én, skal det være af nogen, man kan have tillid til selvfølgelig. Man skal have tillid til at rengøringsvirksomheden gør arbejdet ordentligt, men også at de ikke gør noget ulovligt i lokationen.

Læs mere her omkring, hvem der kan hjælpe dig og hvordan opgaven udføres for dig.

Relateret: Erhvervsrengøring i høj kvalitet til god pris

KDK Rengøring udfører flytterengøring for erhverv og private

KDK Rengøring flytterengøring

KDK Rengøring er en rengøringsvirksomhed, der udfører erhvervsrengøring og flytterengøring i Esbjerg Kommune, Vejen Kommune og Kolding Kommune.

Det gør de for private, erhverv og offentlige institutioner, der har brug for hjælp med deres slutrengøringer, når de skal flytte boliger eller lokaler.

Rengøringsvirksomheden har god erfaring med flytterengøring og er allerede en eftertragtet udbyder.

Sådan udføres opgaven for dig

Flytterengøring i kolding kommune

I starten kontakter du KDK Rengøring og fortæller om den opgave, du har påtænkt dig, at de skal udføre for dig eller din virksomhed.

Deres priser er allerede offentligt tilgængelige og er baseret på kvadratmeterstørrelsen af opgaven. Men hvis der er arealer, som du selv har sørget for, skal du selvfølgelig ikke betale for disse.

Når alt er aftalt og dagen for opgaven er kommet, kommer rengøringsvirksomheden i gang.

KDK Rengøring udfører disse delopgaver for dig:

  • Total afstøvning
  • Aftørring af alle vandrette overflader
  • Aftørring og vask af skabe
  • Indvendig vinduespudsning
  • Rengøring af køkken, herunder komfur, ovn, emhætte og køleskab
  • Rengøring af toiletter
  • Støvsugning
  • Gulvvask
  • KDK Rengøring sørger selv for rengøringsartikler og -værktøj

Kontrol og kontrol igen

KDK Rengøring tilbyder dig fuld tilfredshedsgaranti. Og det udføre gennem to kontroller. Den første kontrol udføres af KDK Rengørings egne ledere. Hvis de finder mangler eller fejl i opgaven, bliver rengøringspersonalet sat i gang igen, indtil lederen er tilfreds med flytterengøringen.

Den næste kontrol udføres af dig selv. Rengøringsvirksomheden er professionel, ja, men det er trods alt mennesker, der udfører opgaven og kan altid overse noget. Din endelig kontrol er derfor meget vigtig, da du selv kan finde fejl i rengøringen. Hvis der er mangler, bliver rengøringspersonalet sat i gang igen, indtil alle fejl er udbedret.

Endnu en tilfreds kunde

Når begge kontroller er udført af både dig selv og lederen hos KDK Rengøring, er opgaven udført og færdig.

Det efterlader kunden, dig, 100% tilfreds med den udførte opgave og derefter kan du efterlade boligen eller lokalet uden bekymringer.

Skal KDK Rengøring hjælpe dig med din flytterengøring?

flytterengøring i Esbjerg

Hvis boligen eller lokalerne, der skal udføres flytterengøring på, befinder sig i Esbjerg Kommune, Vejen Kommune eller Kolding Kommune, kan KDK Rengøring hjælpe dig med din problemstilling uden problemer.

Kontakt KDK Rengøring i dag, få en pris og sørg for at de kommer i gang med din bestilte opgave, når det er tid til det.

Med deres professionelle rengøringsmedarbejdere og ledelse, er du sikret en opgaver, der bliver udført til UG. Rengøringsvirksomheden har den nødvendige erfaring og ledelse til at du kan få en rengøring i høj kvalitet. Den høje kvalitet betyder ikke nødvendigvis høj pris, for KDK Rengørings priser er ikke blandt de højeste.

Du får heller ikke skjulte priser, du skal betale efter rengøringsopgaven er udført. Alle deres priser står på deres hjemmeside, så alle kan se dem. Det sikrer dig transparente priser uden at du skal være bange for, at der kommer en ekstra regning. Den faktura, du betaler, inden opgaven bliver udført, er det eneste, du skal betale. Og ikke mere.

Flere artikler

Startup Magazine

NYHEDSBREV

STARTUP MAGAZINE new logo white

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG
NYT OM NYE ARTIKLER OG PRODUKTER