Gode råd til den nyopstartede virksomhed

Gode råd til den nyopstartede virksomhed

Hvis du netop har startet din egen virksomhed, eller du er på randen til det, får du her et par gode råd som du kan tage med. Det er ikke nødvendigvis du lyster at følge dem alle, men måske de alligevel kan give afsæt til nogle tanker omkring din gøren med virksomheden.

Relateret: Opstart af virksomhed i 10 trin

Søg hjælp vedrørende IT

Når man, som du, ønsker at starte sin egen virksomhed, kan man have alle de bedste ideer og intentioner, uden helt at vide hvordan tingene kan komme til livs. En af måderne det afspejles på er ved IT, hvor det kan være uhyre svært at finde rundt i, når man ikke har forstand på det. En mulighed er da at hyre en professionel it-konsulent fra JDM, der kan hjælpe med alle de IT-behov du har. Det kan virke lidt abstrakt, for hvad gør en IT-konsulent lige? Jo, en IT-konsulent hjælper med at optimere dine virksomhedsprocesser, styrker din IT-sikkerhed og dens nøglerolle i at drive en virksomhed, så du ikke selv behøves at være en haj til IT.

Hav styr på retningslinjer og regler

Der findes utroligt mange retningslinjer og regler for at have sin egen virksomhed. Først og fremmest skal det meldes til erhvervsstyrelsen hvilken virksomhedstype din virksomhed er, hvorfor det er vigtigt at vide noget om kendetegn og krav for de forskellige typer. Desuden skal du sørge for noget så simpelt som at registrere din virksomhed, så den står i et CVR-register. Meget mere er gældende endnu, så tjek op på det!

Værn om kunderne

En virksomhed fungerer ikke uden de kunder, som den appellerer til. Lige meget hvilket produkt du forsøger at sælge, om det er tøj, makeup eller motivationsforedrag – eller noget helt fjerde – så er kunderne det vigtigste. Uden dem ville virksomheden ikke kunne løbe rundt, og et dårligt ry spreder sig hurtigt i disse dage, på eksempelvis trustpilot!

Læs også: Tips til nye iværksættere

Flere artikler

sponsorater
Kenneth Enggaard

Sponsorater | Offline marketing

Hvad er sponsorater? Ved sponsorater giver en virksomhed penge eller en ydelse til private personer (helst kendte; sportsfolk, skuespillere, o.l.) og organisationer, som kan være

Læs artiklen »
Startup Magazine

NYHEDSBREV

STARTUP MAGAZINE new logo white

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG
NYT OM NYE ARTIKLER OG PRODUKTER