3 gode råd til dig, som drømmer om at blive iværksætter

3 gode råd til dig, som drømmer om at blive iværksætter

Går du med en drøm om at starte din egen virksomhed, og har du allerede en plan for, hvilken type virksomhed, det skal være? Elsker du at samle inspiration til, hvilke tiltag du kan anvende i din opstart? Det er et stort projekt at kaste sig ud i at starte en virksomhed, og det kan være befriende at læse om, hvilke initiativer, man kan iværksætte i forbindelse med opstarten.

Læs også: Egen virksomhed? Start med dig selv

Lav en skudsikker forretningsplan

Det er vigtigt at sikre sig et overblik, når man begynder et projekt så stort som opstart af virksomhed. Det kan hurtigt blive en uoverskuelig proces, men at lave en god og overskuelig forretningsplan hjælper dig til at følge den røde tråd hele vejen igennem.

Skab kontakt med potentielle kunder

Noget andet, der er vigtigt, når du vil ud med en virksomhed, er at den får et omdømme. Det er en fin idé at starte markedsføring tidligt, og du kan for eksempel anvende livestreaming af produktindhold eller lignende for at komme ud til så mange som muligt. Læs om hvad live streaming kan gøre for din virksomhed og markedsføringen af den.

Kunderne er noget af det vigtigste for, at din virksomhed og dine produkter kommer godt i gang, og du bør derfor sætte tidligt og effektivt ind i forhold til markedsføring og PR . Det kan føles som en post, der ikke er så vigtig at prioritere – men det er den. Og helst inden du åbner virksomheden.

Sørg for økonomien

Et relevant punkt for din virksomhedsrejse er, at du har styr på finansiering af projektet. Det er en dårlig idé at undervurdere vigtigheden af finansiering, for uden finanser kommer du ikke langt. Det anbefales derfor, at du laver en god oversigt over forventede indtægter og udgifter, efter du har færdiggjort forretningsplanen, så du har styr på virksomhedens budget.

Læs også: Opstart af virksomhed i 10 trin

Flere artikler

ESG GAMING PRÆSENTERER EN DOKUMENTARFILM OM TEKNISK ULIGHED PÅ ICE ESPORTS ARENA
Ole Kristiansen

ESG GAMING PRÆSENTERER EN DOKUMENTARFILM OM TEKNISK ULIGHED PÅ ICE ESPORTS ARENA

Denne artikel handler om ESG Gaming’s dokumentarfilm om teknisk ulighed på ICE Esports Arena. Filmen fokuserer på interviews med brancheeksperter, spillere, trænere og esportsfolk, der brænder for at øge mangfoldigheden inden for gaming. Vi håber, at Ironclad vil give et øjenåbnende indblik i de problemer, som esportspillere står over for, og inspirere folk til at arbejde for mere retfærdige muligheder inden for gaming.

Læs artiklen »
Startup Magazine

NYHEDSBREV

STARTUP MAGAZINE new logo white

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG
NYT OM NYE ARTIKLER OG PRODUKTER