Ny dansk startup tilbyder faktureringsløsninger til freelancere

Ny dansk startup tilbyder faktureringsløsninger til freelancere

De traditionelle arbejdsformer er de seneste år blevet udfordret, idet flere og flere kritiserer normen omkring fuldtidsarbejde og den livsstil, som hører dertil. Som resultat af dette, har flere omfavnet alternative arbejdsmetoder såsom freelance-livsstilen, hvilket hurtigt har givet nye idéer til iværksætterne og nye muligheder for forretninger har åbnet sig.

Freelance-markedet har aldrig været mere populært end det er nu til dags. En startup kaldet Factofly har fundet ud af, hvordan de kan ride med på bølgen. Denne nye virksomhed tilbyder nemlig hjælp til freelancere i form af faktureringsløsninger. Alle ved hvor omfattende den administrative del af en forretning kan være, og det er bestemt ikke anderledes for freelancere. Man kan kun forestille sig, at det ovenikøbet er hårdere for freelancere at håndtere denne de mange administrative opgaver, fordi de står helt alene med det.

I denne artikel vil vi præsentere dig for denne startup virksomhed, Factofly, og vi vil se på de serviceydelser, som virksomheden udbyder til freelancere.

Relateret: Få et regnskab der stemmer hvert år

Starten på Factofly

Hjælpen til at ordne faktureringer er uden tvivl et behov, som er kommet for at blive. Dette er sket i takt med, at flere og flere personer har kastet sig ud i livet som freelancer. Freelanceøkonomien er efterhånden større end de fleste tror. Factofly så dette ske og startede derpå virksomheden.

Factoflys mission er at gøre livet som freelancer nemt. Hvis man som freelancer skal bruge en masse tid på det administrative, kan man hurtigt blive overvældet og glemme at fokusere på selve forretningen. Det er ikke altid nemt selv at klare sine faktureringer, hvis man er uddannet grafisk designer og aldrig har haft med tal og administrativt arbejde at gøre.

Det er her, hvor Factofly forsøger at gøre en forskel. Blot fordi man er freelancer, betyder det ikke, at man også er en haj til fakturering. Med hjælp fra Factofly åbnes døren til freelance-livet måske for mange flere danskere, end hvad før har været muligt, idet de kan få hjælp.

Factofly services

Factofly har skabt et kreativt program, som ganske enkelt hjælper freelanceren med at holde styr på faktureringer. De har gjort sig specialister i feltet og henvender sig også til målgruppen, som hverken har CVR nummer, regnskabsprogrammer og meget andet. På den måde ender Factofly med at henvende sig til både dig, som er en garvet freelancer med CVR-nummer, men også til dig, som er helt grøn.

Du kan læse mere om, hvordan Factofly kan hjælpe dig på https://www.factofly.com.

Flere artikler

Startup Magazine

NYHEDSBREV

STARTUP MAGAZINE new logo white

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG
NYT OM NYE ARTIKLER OG PRODUKTER