skabelon til forretningsplan

Skabelon til forretningsplan

Men en skabelon til en forretningsplan, får du et dokument, der vil hjælpe dig med at skrive din forretningsplan nemmere og hurtigere.

De fleste aner ikke, hvordan de skal skrive en forretningsplan. Og siden du er her, hører du nok til de tusindvis af iværksættere, der årligt bliver bedt om at skrive et eksemplar for deres virksomheder. Sikkert af en bank, en investor eller en anden långiver.

Jeg er her for at hjælpe dig og berolige dig, for du kan i dette blogindlæg finde over 10 slags forretningsplanseksempler med vejledninger og ikke mindst en tilhørende skabelon. Disse forskellige forretningsplanspakker er lavet specifik til specifikke brancher, så der er stor chance for at du finder en pakke til din specifikke branche.

Lad os komme i gang og læse lidt om forretningsplansskabeloner.

Relateret: Hvad er en forretningsplan?

Hvad er en skabelon til forretningsplan?

forretningsplanseksempel for cafe - forretningsplan for cafe startup consulting og startup magazine 2

En skabelon til forretningsplan er et dokument, der med allerede fastlagte emner og delemner hjælper en skribent med at skrive en forretningsplan.

En skabelon til forretningsplan bruges derfor som en slags blue print, der guider skribenten med, hvad vedkommende skal skrive hvor henne.

Vores forretningsplanspakke

Startup Magazine’s forretningsplanspakke, der er lavet af professionelle erhvervsrådgivere fra Startup Consulting, består af tre dele:

  • Skabelon til forretningsplan
  • Forretningsplanseksempel
  • Vejledningsbog


Her kan du læse lidt mere om de individuelle dele af forretningsplanspakken.

Forretningsplanseksempel

Forretningsplanseksemplet viser dig, hvordan en forretningsplan kan og bliver skrevet. Den kan du bruge til at finde inspiration til, hvad du kan skrive i din egen forretningsplan.

Ikke nok med det, kan du også bruge den til at hente inspiration til din virksomhed drift og ikke mindst fremtidige drift.

Forretningsplanseksemplerne er nemlig lavet ved at hente inspiration fra flere hundrede forretningsplaner, der blev brugt til forskellige formål. Disse inspirationer til hjælpe dig med at skrive den perfekte forretningsplan.

Skabelon til forretningsplan

Din skabelon til forretningsplan skal du bruge til at skrive din egen forretningsplan.

Du køber din forretningsplanspakke ud fra den pakke, der passer netop til din branche. Din skabelon er derfor en kopi af din forretningsplanseksempel, bare i en Word-format.

Du kan derfor beholde tekster, du ikke behøver at slette eller ændre. For eksempel markeds- og brancheanalysesektionen, som er noget af det sværeste at skrive i en forretningsplan.

Vejledningsbog

Forretningsplanseksemplet hjælper dig med at vise, hvordan en professionel forretningsplan ser ud og hvordan man skriver det. Din skabelon til forretningsplan giver dig grundlaget til at skrive din forretningsplan. Vejledningsbogen stiller dig de helt rigtige spørgsmål, hvis svar du skal bruge til at skrive din forretningsplan så perfekt som overhovedet muligt.

Du bliver dermed ikke ikke efterladt til kun din forretningsplanseksempel og din skabelon til forretningsplan. Du bliver vejledt hele vejen igennem. Og som om er det ikke nok, har du også adgang til vores vejledningsartikler, der informerer dig omkring indholdet af en forretningsplan. Find linket lige nedenunder.

Så køb din forretningsplanspakke nu og kom i gang med din proces med det samme!

Relateret: Skriv din virksomheds forretningsplan

Køb din skabelon til forretningsplan her

199,- inkl. moms

Flere artikler

Startup Magazine

NYHEDSBREV

STARTUP MAGAZINE new logo white

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG
NYT OM NYE ARTIKLER OG PRODUKTER