dworld

Besøg Monaco i VR med DWorld

Et social second life i virkelighedens byer, med virkelighedens brands & oplevelser.

DWorld genskaber smartere og mere bæredygtige byer, baseret på virkelige byer i virtual reality, her får brugerne muligheden for at leve indlevelsesrige oplevelser i DWorld’s ”V-økonomi” og blive del af en platform hvor de store økonomiske sektorer er kombineret på en platform.

Relateret: Christian Bertelsen: Iværksætteri i Monaco på godt og ondt

En genskabelse af den virkelige verden, med et økosystem der drives af:

Brugere

Brugerne i DWorld får muligheden for at besøge byer i VR i en multiplayer oplevelse, med muligheder for at gå ud og shoppe, tage til live koncerter, gå på museum samt meget mere. Derudover får brugerne mulighed for at indleve sig i deres yndlingsbrands univers, hvor et (potentielt) brand kan have skabt deres virtuelle butik, virtuelle hovedkvarter, fabrik, modeshow, events og meget mere.

Brands

Brandsene får muligheden for at interagere med deres fans/kunder på et helt nyt niveau. Eksempelvis kunne LEGO bringe deres fans fra hele verdenen til Billund og helt ind i hjertet af LEGO. (Vigtigt, LEGO er ikke integreret i DWorld, blot et eksempel)
Brands får muligheden for at gå fra story telling til story living.

Hvorfor?

DWorld ser en mere bæredygtig verden direkte i virtual reality, dette opnås ved at genskabe grønnere ”virtuelle tvillinger” af virkelige byer, hvor virkelighedens brands og oplevelser bliver bragt ind til at skabe en parallel V-økonomi. Oplev betagende oplevelser i et dynamisk og interaktivt miljø som repræsentere den bæredygtige fremtid vi går imod.

DWorld hjælper virkelige byer med deres byplanlægning for at blive mere bæredygtig og få lokale brands til at styrke deres konkurrencedygtighed ved at operere i virkelighedens digitale tvilling.

Monaco’s virtuelle tvilling

DWorld har genskabt Monaco som deres første virtuelle sted, en indlevelsesrig oplevelse hvor Monaco og dets oplevelser kan udforskes hjemmefra. Gå rundt i gaderne og oplev landet på en helt anderledes og fantastisk måde.

Shopping

Shop i Monaco hjemmefra! Prøv produkterne på din avatar, køb og modtag både dit virtuelle produkt og få den virkelige vare tilsendt din fysiske adresse.

Boligmarkedet

Bo I en luksuriøs lejlighed i Monaco som under 1% af verdenen har mulighed for. I DWorld er det endeligt muligt at købe din egen virtuelle lejlighed og nyde udsigten og alt hvad Monaco byder på. Gør din lejlighed personlig og inviter andre brugere ind i din lejlighed, til møder eller blot hyggelige aftener.

Få direkte kontakt til ejendomsmægleren og køb din virtuelle lejlighed i den virkelige verden!

Akvariet

Besøg akvariet I Monaco og nyd indlevelsesrige oplevelser og lær hvordan vi bedre beskytter dyrelivet og jorden. Og det, mens du nyder fantastiske detaljer og VR i høj kvalitet, som du aldrig har oplevet før nogen steder.

Yacht oplevelse

I DWorld får du muligheden for at se og opleve yachtoplevelser med dine venner og købe enten den virtuelle yacht eller booke et møde med DWorlds partnere (Ejer af yachten)

Læs mere om DWorld

Læs mere og sign up på

www.dworldvr.com

For forretningsforespørgsler og samarbejde kan i kontakte DWorld’s danske medstifter:
Christian Bertelsen

Find mig på LinkedIn

E-mail: [email protected]

Flere artikler

Startup Magazine

NYHEDSBREV

STARTUP MAGAZINE new logo white

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG
NYT OM NYE ARTIKLER OG PRODUKTER