Optag et lån og kom i gang med din virksomhed

Optag et lån og kom i gang med din virksomhed

Dette indhold er sponsoreret.

Går du og vil starte din egen virksomhed? Så skal du først og fremmest have skabt de rette rammer til din virksomhed. 

Du kan optage lån som kan kickstarte din virksomhed, så du kan købe en ejendom at starte det hele i. Der findes mange forskellige typer lån, men er realkreditlån er en god mulighed for at få dækket størstedelen af udbetalingen til en ejendom. 

Du kan skabe dig et overblik over dine muligheder ved at indhente lånetilbud fra forskellige banker, og vælge det realkreditlån som er bedst og billigst. Læs med herunder og læs mere om realkreditlån og hvordan du kan indhente tilbud på lån.

Relateret: Finansiering af ny virksomhed

Hvad er realkreditlån?

Et realkreditlån er et lån, som du optager hos et realkreditinstitut. Din bank har oftest et samarbejde med et realkreditinstitut, og dermed kan du få skabt kontakt derigennem. 

Et realkredit kan finansiere op til 80% af udbetalingen til den ønskede ejendom. De resterende 20% kan du finansiere på én af to følgende måder: Du kan selv betale resten, eller du kan optage et boliglån til den sidste del. Det er dog et krav, at du kan betale minimum 5% af boligens samlede pris.

Hvordan kan man indhente lånetilbud?

Du kan indhente lånetilbud via en online formular. Her skal du udfylde dine oplysninger og dine ønsker til et lån. Herefter vil du modtage lånetilbud fra en lang række forskellige banker, som kan tilbyde dig forskellige lånevilkår. 

Hvis du vil vide mere om, hvordan du vælger det rette realkreditlån ud fra dine indhentede tilbud, så se mere her

At indhente lånetilbud er en uforpligtende aktivitet. Dermed kan du vælge at gøre det blot af nysgerrighed, eller du kan gøre det for at undersøge dine muligheder. Hvis du ikke får nogle lånetilbud, som passer til dine behov og ønsker, så kan du blot lade vær med at gå videre med nogle af bankerne.

Relateret: Bootstrapping: En begynderguide

Hvordan sammenligner man lån?

Du kan først og fremmest anvende en online låneberegner til at danne dig en idé om, hvad prisen på dit ønskede lån vil være. Dermed har du et fast fundament at basere dine sammenligninger på. 

Det er vigtigt at sammenligne oprettelsesgebyr, samlede omkostninger og ÅOP, når du vil vælge det rette realkreditlån. Disse er alle afgørende for, hvor dyrt dit lån bliver, samt hvor meget du rent faktisk kan låne. 

Husk altid at sammenligne lån med samme lånebeløb, løbetid og rente, for at få den mest nøjagtige sammenligning.

Læs også: Opstart af virksomhed i 10 trin

Flere artikler

20 jokes om sælgere
Ole Kristiansen

20 jokes om sælgere

Hvad kan sælgere ikke lide? Jokes om dem selv, da det rammer deres selvværd hårdt. Her får du 20 af dem, så du kan drille dem.

Læs artiklen »
Startup Magazine

NYHEDSBREV

STARTUP MAGAZINE new logo white

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG
NYT OM NYE ARTIKLER OG PRODUKTER