Undgå bøvlet ordrehåndtering med Shopify Shipping

Undgå bøvlet ordrehåndtering med Shopify Shipping

Denne artikel er sponsoreret.

Som indehaver af en webshop kender du alt til, hvor besværligt det kan være at håndtere både ordrer og fragt. Det kræver stor logistik og mange ressourcer at sikre at problemfrit ordreflow, hvor alt fungerer effektivt og hurtigt. Det er noget, der tager tid og energi i den daglige drift af din virksomhed, og det kan derfor tage ressourcer fra andre vigtige opgaver, som også bidrager til at vækste din forretning.

Men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være, for med Shopify Shipping kan du få en nemmere løsning, der samler det hele i ét system.

Relateret: Hvorfor dine webshopbesøgende ikke køber

Hvad er Shopify Shipping?

Shopify Shipping er kort sagt et system, som samler alt, der har med fragt og ordrehåndtering at gøre, i ét system. Formålet med systemet er at gøre dit ordreflow automatiseret og mere fleksibelt, så det hele kommer til at gå hurtigere, og så du kommer til at opleve mindre bøvl med ordrer og forsendelse i det daglige.

Systemet er simpelt, og det kan nemt integreres med din webshop, dine ERP-systemer og dit lagerhotel, så hele løsningen bliver samlet og effektivt.

Fordele ved at vælge Shopify Shipping

Shopify Shipping er nemt for både dig og dine foretrukne transportører. Du kan nemlig hurtigt forbinde dit system med de transportører, du plejer at bruge, så også de kommer ind i dit system.

På samme tid giver systemet dig mulighed for at tilbyde flere fragtmuligheder i din webshop. Her kan du giver dine kunder mulighed for at vælge mellem flere forskellige fragtfirmaer, forskellige leveringsmetoder og så videre.

Alt dette kommer til at foregå automatisk og uden ekstraarbejde for dig. Ordrehåndteringen bliver med andre ord automatiseret, så du får mere tid til det, du er god til.

Endeligt gør systemet det også nemmere at håndtere returvarer. I systemet kan du få det store overblik over returvarer, så det hele bliver nemt at administrere.

Relateret: Webshop | Gode grunde til at du skal have en (samt ulemper)

Flere artikler

De 10 største klimasyndere
Ole Kristiansen

De 10 største klimasyndere

Hvilke kilder er de største klimasyndere? Klimaforandringen, vi oplever i disse årtier, er ikke forårsaget af en enkelt ting, men af en række forureningskilder, der

Læs artiklen »
Startup Magazine

NYHEDSBREV

STARTUP MAGAZINE new logo white

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG
NYT OM NYE ARTIKLER OG PRODUKTER