Fang nye kunder med en kreativ webshop

Fang nye kunder med en kreativ webshop

Denne artikel er sponsoreret.

Synes du, at aktiviteten på din webshop er blevet sløvere end før, eller har du netop startet din egen webshop, og har brug for at gøre kunder opmærksomme på din butiks onlinemuligheder? I denne artikel kan du blive inspireret til kreative metoder til, hvordan du kan fange nye kunder online.

Relateret: Sådan skaber du den rette webshop til din målgruppe

Gør dig synlig på Google

Hvordan fortæller man internettet, at man gerne vil blive set? Det er jo ikke helt lige som at stille sig med en megafon på det lokale torv og råbe ud, at der er nye varer på lager. Men så alligevel heller ikke langt fra. Megafonen er bare udskiftet med tekstbannere, søgeresultater og digitale reklamesøjler. Der er mange metoder til at gribe den digitale megafon, og ofte er de, lige som megafonen, ikke gratis at få adgang til. Du kan fx undersøge SEO eller Google Ads. En gratis løsning er også at opdatere din egen Facebook og Instagram, men sjældent når du særligt mange nye kunder således.

Når du har fået din reklamationsstrategi på plads, kan du fokusere på din webshop. En kreativ webshop må meget gerne emme af liv, personlighed og målrette sig dit target audience i layout. Du kan lede efter andre webshopsprogrammer såsom magento webshop for at finde det helt rette til dig.

Lav konkurrencer og kreative rabatter

For at besøgende på din hjemmeside bliver til kunder, har du brug for, at de køber noget. Det betyder også, at du har brug for, at der er noget, de potentielle kunder vil bide på. Det er ikke altid nok blot at have lækre og fede produkter på sin hjemmeside.

Du kan fx lave en opstartsrabat, som kunderne kan benytte ved deres første køb. Du kan også afholde en konkurrence på Facebook, hvor gevinsten er en rabatkode eller et gratis produkt. Således kan du fange nye kunder!

Læs også: Hvorfor dine webshopbesøgende ikke køber

Flere artikler

Startup Magazine

NYHEDSBREV

STARTUP MAGAZINE new logo white

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG
NYT OM NYE ARTIKLER OG PRODUKTER