morningscore

Morningscore | Bliv betatester og få styr på din SEO – Helt gratis

Morningscore er vores allesammens komplette SEO-værktøj. Den danskudviklede software gør det meget nemt at danne et overblik over dine SEO-barrierer, der hindrer din side at kravle op i søgemaskiner som Google.

Med Morningscore får du masser af forslag til, hvad du kan gøre bedre i din side, så du netop kan få bedre placeringer på enkelte søgeord. Du kan tracke, hvordan det går med enkelte sider og indlæg. Du kan også holde øje med dine konkurrenter og lave en plan for, hvordan du slår dem. Og du får også masser af andre forslag til forbedringer.

Startup Magazine bruger altid Morningscore som værktøj til en bedre SEO-score. Resultaterne har været mærkbare på meget kort tid.

Læs også: Besøg Monaco i VR med DWorld

Bliv betatester for Morningscore

Lige nu er Morningscore i gang med at udvikle 3. udgave af værktøjet. I det sammenhæng har folkene bag brug for folk, der skal teste den. Disse testere kan bruge hele værktøjet helt gratis. Ifølge dem selv helt indtil september.

Så grib chancen og få styr på din SEO, som kan være en forvirrende verden. Men dette værktøj bliver det ualmindeligt nemt.

Bliv betatester her.

Flere artikler

Startup Magazine

NYHEDSBREV

STARTUP MAGAZINE new logo white

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG
NYT OM NYE ARTIKLER OG PRODUKTER