Iværksætternes online magasin og blog
Kickstart dit firma med køb af de rette rammer

Kickstart dit firma med køb af de rette rammer

Dette indhold er sponsoreret.

Når du skal starte et firma, så er der mange praktiske detaljer som skal falde på plads. Udover at identificere et behov i markedet, skal du også have fastsat en målgruppe, skabt et produkt, skabe online og fysisk tilstedeværelse, og ikke mindst finde de rette rammer til dit firma. 

For at købe de rette rammer til dit firma, skal du have kapital til at købe. Dette kan du få ved at optage et boliglån, så du kan købe de rette rammer i form af en ejendom. 

Der findes mange udbydere af boliglån, og derfor kan det være overvældende at finde det rette lån til dine behov. Derfor kan du med fordel indhente tilbud fra forskellige banker, så du kan sammenligne dine muligheder.

Relateret: Optag et lån og kom i gang med din virksomhed

Få tilbud fra forskellige banker

Du kan få et tilbud på boliglån her. Dette får du ved blot en enkelt ansøgning, som består af en online formular. Denne skal du udfylde med dine personlige oplysninger og ønsker for lånet. 

Herefter vil du modtage lånetilbud fra over 30 forskellige banker, som kan tilbyde dig forskellige lånevilkår til dit boliglån.

Med disse tilbud kan du sammenligne alle dine muligheder og vælge den bank, som du vil gå videre med.

Det er uforpligtende at indhente lånetilbud, og hvis du ikke modtager et tilbud, som passer til dine behov og ønsker, så kan du blot lade vær med at gå videre med bankerne.

Anvend låneberegner i din research

For bedst muligt at kunne sammenligne dine muligheder, kan du med fordel anvende en online låneberegner. Med denne kan du beregne de forventelige omkostninger for dit ønskede lån, så du har en indikation på prisen, inden du sammenligner dine tilbud. 

For at beregne dette skal du indtaste boligens pris og din udbetaling. Herefter kan du se, hvad den forventede rente, månedlige ydelse, ÅOP og samlede omkostninger er for dit boliglån. 

Det er til din fordel at anvende alle disse parametre i din sammenligning, så du får sikret dig det bedste boliglån til den bedste pris.

Sådan kan du sammenligne lån

Du skal altid kigge på ÅOP, oprettelsesgebyr og de samlede omkostninger for et lån, når du vil sammenligne lån. Disse tre indikerer nemlig, om prisen på dit ønskede lån er lav eller ej.

Husk altid at du kun kan sammenligne boliglån som har samme lånebeløb, rente og løbetid. Hvis ikke dette er tilfældet, vil de resterende tal ikke være sammenlignelige.

Relateret: Bootstrapping: En begynderguide

Flere artikler

Startup Magazine